Uygun Fiyatli Makyaj Ürünleri Tavsiyelerim-2



Herkese Merhabalar :)

Uygun Fiyatlı Makyaj Ürünleri Tavsiyelerimin Oldukça Yoğun ilgi gördüğünü Fark ettim ve bir ikincisi neden olmasın dedim :)
Hazir bayram indirimi de yurdun 4 yanini sarmisken yeni-eski ayırmaksızın uygun fiyatina ragmen kullanisli olabilecek urunlerle dolu bır post hazirladim sizlere :)

E sirali olarak baslayalim o zaman..
Bu arada bir onceki yazimi merak ederseniz diye buraya linkini birakiyorum (TIK TIK) Gidip onu da okuyabilirsiniz :)

ürünleri ihtiyacınıza göre bulmanız acısından gruplandırdım :)
hepsini okumanızı tercih etsemde ihtiyacınız olan grubun 💗💗 Lerle donatılmış baslıgını bularak tavsıyelerimi okuyabılırsınız :)


💗 BB cream / Fondoten 💗



ilk olarak BB creamden bı tavsıye vereyim aslında çok fazla cilt makyajı yapan biri olmadıgımdan ve makyajımda kullandıgımda genellıkle fondöten kullandıgımdan elımde sayılıdır bu grup. Golden roseun BB creaminden cok memnunum :) Hafıf formullu ve cıldı aydınlık gosteren bı yapısı var :) eger ıstedıgınız goruntu buysa tercıh edebılırsınız :) Ayrıca SPF 25 olusuyla gunes kremı masrafını da kaldırabılır :)

Fondoten olarak da uygun fıyatlı maybelline fit me serisini onerebilirim umarim renginizi bulabilirsiniz renk skalası biraz sorunlu çünkü :) yine de cok begencegınızı dusunuyorum. kullanıpta begenmeyen henuz gormedım :)


💗 Allık & Bronzer 💗



                        Allik ve bronzer olarak eger coklu bi palet olabilir hatta highlighteri da icinde olsun derseniz H&M face paletini onerebilirim ancak bu face paletin bendeki ambalaji icin olan yorumum. Ve bu palet hakkindaki goruslerimi ve inceleme yazimi (TIK TIK) burada bulabilirsiniz.
Ayrıca bronzer ve konturleme yazımada buradan erişebilirsiniz. (TIK TIK)

Eger sadece Allik onerisi isterseniz de sleek markasini onerebilirim indirimde 15 tl gibi bi fiyata dusuyorlardi testerdan deneme imkanim olmuştu ancak urun elimde yok o nedenle karari size birakiyorum :) ama almadan önce mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum çünkü bazen renk verme / pigmentasyon problemi yaşayabiliyoruz ki allık grubu bu konuda baya sıkıntı yaşanan gruplardan.

💗 Contour / kontür 💗

Contour uygulamasina yeni baslayacaksaniz ya da bu gruptan bi urun istiyorsaniz yine h&m'in gorselini ekledigim yazisinin linkini de buraya biraktigim (TIK TIK) paletini edinebilirsiniz. 20 tl fiyati.

💗 Kapatici / Concealer 💗



Kapatici icin acik ara tek gecebilecegim en uygun fiyatli yuksek performansli buldugum urun  maybelline instant  anti age concealer. Bu urunü oldukca begendim elimde daha kullanmadıklarım olmasina ragmen sanirim bu kapaticidan vazgecebilecegimi dusunmuyorum :)

ayrıca Wet Wild markasına ait bu concealer paleti de yine renkli urunlerı konusunda basarılı bı palet.. concealer kısmı renk acısından bıraz sıkıntılı ama uyumlu olursa sans verebılırsınız :) ayrıca urun acık yapılı oldugu ıcın sık sık temızlemenız gerekebılır bunu da unutmayın :)


💗 Kaş maskarası / Kaş doldurma işlemi 💗



Kaş maskarası konusunda pastel eyebrow maskarasini onerebilirim. Ben essence'in kas maskarasini denemedim ama denediklerim arasindaki benefit gimme brow'a en yakin buldugum urun oldu fiyati da 12 tl civarindaydi.

💗 Highlighter / Aydınlatıcı 💗



Highlighter konusunda onerebilecegim ise yine H&M glow paleti. 15tl gibi bi fiyati var 4 farkli tonu mevcut urunun icerisinde onunda inceleme ve yorum yazisini buradan okuyabilirsiniz (TIK TIK)

Eger sehrınızde H&M yoksa ya da likit bi urun ariyorsaniz pastel moonlight olabilir.  Ama eger cok muhim degil diyorsaniz paletlerde genellikle olan acik simli ya da sedefli tonlari da tercih edebilirsiniz.
,Pastel moonlıght hıghlıghter yazımı okumak için (TIK TIK)

buna ek olarak maybelline master strobing liquid ürünü de oldukca kullanıslı buldugum urunlerden. ancak bu tarz lıkıt urunlerı Nemlı sungerle uygulamanızı ve hızlı olmanızı tavsıye ederım :)

Ayrıca Highlighter nedır nasıl kullanılır konusundaki yazımı buradan okuyabilirsiniz :) (TIK TIK)

💗 Pudra / Transparan Pudra 💗

Pudra konusunda ne yazik ki oyle cok cesit kullanan biri degilim uygun fiyatlı onerebilecegim bi urun yok. Ancak essence ya da Rimmel london stay matte urunlerini tavsiye edebilirim kullananlar gercekten cok memnunlar :)

💗 Far / Eyeshadow 💗



Far paletlerinden daima en ucuz ve en kullanışlı bulduğum paletler Wet N Wild markasına ait. Özellikle Confort Zone paletı bi harika renk vermesınden tutun geçişine kadar en uygun fiyatlı en mukemmel palet diyebilirim. yazısını okumak ıcın (TIK TIK)

ama eger vakıt muhım degıl cok renklı ucuz bı palet olsun dıyorsanız Wishten 4tl'ye aldıgım bu paletinde pigmentasyonu çok iyiydi onun yazısınıda buradan okuyabilirsiniz. (TIK TIK) ancak bu urunu tavsıye etmek dogru olmayacagından baskabır palet onerısınde daha bulunuyorum hemen :)

Rimmel london'in magnifeyes paleti. bendeki 02 london nudes calling renkleri. Fiyat konusunda cok bilgim yok suan ama bu da uygun fiyatli oldugunu temin edebilecegim urunlerden.

Ayrıca Maybelline markasına ait Diamond Glow bu eye studio serisini de buraya eklıyorum.. seride cesıtlı renk grupları da mevcut ancak benım tercihim ve ayrıntılı yazısı için (TIK TIK) linke gidebilirsiniz.

+ olarak eger sehrinizde rossmann varsa rival de young markasina ait XXL Rose XXL nude ve ssriye yeni eklenen smoky paletini de tercih edebilirsiniz. Diger paletler kadar mukemmel bir urun olmasalarda kesinlikle kurtarici olacaklardir :) 

💗 Tekli far 💗



Yine eğer nude tonlarında belirsiz goz kapagınızı nötrleme işlemi için kullanacağınız bir far arıyorsanız bu da Creme brulee tekli farı yine Wet n wild markasına ait. Aynı markanın minnoş ama bereketli tekli far grubundanda  nutty rengini önerebilirim :)

Maybelline color tattoo serisini de hem bereketli hem kullanisli hemde uygun fiyatli urunler kategorisine gonul rahatligiyla sokabiliriz bunu da es gecmeyin :) indirim zamani 12 tl gibi bi fiyati olmasi lazim serideki tum kullanabilecegim renkleri aldigimdan artik fiyatina da pek bakmiyorum acikcasi :)
Color tattooların yazıları için;
TIK TIK
TIK TIK

Tekli farlara ek olarak essence'in yeni cikardigi isterseniz de palet olusturabileceginiz my must haves minik sirin farlarini onerebilirim. Rossmanlarda suan indirimde oldugunu duydum ancak tam bilgim yok genel olarak fiyati 5.5tl -6.5tl arasinda. Tum goz kapaginiza uygulayabileceğiniz ya da 2 tonda fresh bi goruntu yakalayabileceginiz renklerinden tercih edebilirsiniz. 

💗 Rimel / Maskara 💗


Maskara olarak aslında kendimin denemediği ama arkadaşlarım üstünde denediğim bir ürün ki A101'lerde bile satılıyor :)
Golden Rose Catwalk Rimeli oldukça güzel bir rimel. ayrıca fıyatı da çok uygun. 6 - 7 tl bi fıyatı var.
 Aynı şekilde Essence Markasına ulaşabilirseniz onun rimelleri de uygun fiyatlı ve güzeller :)

💗 Ruj / Lipstıck 💗




 Mini mini minnoşlar olarak tanıdığımız hepımızın severek kullandığı Golden Rose Velvet matte Lipstick serısının minik boyları ilk sırada önerimdir :)

Lıkıt konusunda da lıpstick konusunda da bu serıler cok basarılı. Ayrıca bendeki buyuk boylarının renklerini ve ınceleme yazısını Yine Tıklayarak okuyabilirsiniz :)

Eğer mat olmasın dersenız yıne sevdiğiniz tonlarda Essence markasına bakabilirsiniz.


💗 Eyeliner 💗


Eyeliner'da her markanın en az bir ürününü denedim sanıyorum piyasaya sunulan tüm eyeliner çeşitlerini de aynı şekilde. Yine Kalem ürünleri Daha rahat oluşuyla öneriyorum. Özellikle Essence Markasının Waterproof ürününü sizlere önerebilirim. Gratislerden çekildiği için suan guncel fiyatını bılmıyorum ama çok yüksek bır fıyatı olmadığına emınım.

Ayrıntılı yazısı ıcın (TIK TIK)

Daha sonra eğer Likit bir tavsiye istiyorsanız waterproof özellikli yine Wet n Wild markasının bu ürününü tavsiye edebilirim. yazısını okumak için (TIK TIK)
Çıkarması biraz sıkıntılı bu ürünün Waterproof olmayan çeşidi de mevcut. eyelıner konusunda azıcık daha butce ayırıp maybellıne ya da loreal urunlerıne bakmanızı tavsiye ederım :)


Benim Aklıma gelen sevdiğim ürünlerin içerisinde uygun fiyatlı olanları bunlar :) 
Umarım sizlerde memnun kalırsınız :) 

Sizlerde Kullandığınız uygun fiyatlı ürünleri Yorum olarak bırakırsanız sevinirim ^^

Beni hala  takibe almadıysanız takip et butonuna tıklamayı unutmayın :)
Diğer tüm sosyal medya hesaplarım için iletişim bölümüne bakabilirsiniz ^^


Herkese Mutlu Guzellıklerle dolu Gunler Dilerim ^^
Tatilin Tadını cıkarın :)

Sevgiler ^^





CONVERSATION

8 yorum var:

  1. merhaba benimki si tuhaf bir soru olacak.
    Ürünleri üzerine koyduğunuz posta benzeyen beyaz peluşu nereden aldınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Izmirden kemeralti siye bi yer var. Orda kumas toptancilarindan aldim :)

      Sil
  2. Guzel bir yazı olmus emeğinize saglık :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel ürünler önermişsin güzel bir yazı olmuş, sevgiler ... ^^

    YanıtlaSil
  4. önerilerin çok güzel çoğu en sevdiğim ürünler

    YanıtlaSil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık