Monamie Düğün Planlayici Incelemesi / monamievents


Herkese Merhabalar :)

Gözüm dolayısıyla yazamadigim zaman icerisinde gelen kargolardan biri de instagramda bulabileceginiz monamievents hesabindan düğün planlayicisi :)

Bu Ajanda ve planlayici tarzda hazirlanan defterin icerisinde aslında ani niteliğinde kalabilecek guzel alanlar mevcut :) isimleriniz tarihler ve teklifinizi yazabileceginiz sayfalar var :) daha sonrasinda 9-12 ay kala / 6-8 ay kala /..... giderek kisalan surecler icinde yapmaniz gerekenler yer aliyor... bu bilgilerin sonunda nasil bir gelin adayi olduğunuzun testini yapabilirsiniz :)

Daha sonrasinda Ajanda sayfalari basliyor ki burda once tum aylar toplu halde daha sonraki sayfalarda da ay ay duzenli olarak haftalara bolunmus halde mevcut :)

Bunlarin hemen arkasında Evlilik islemleri hakkinda gereken bilgiler ve evraklar hakkinda notlar var..

Dugun mekani hakkindaki alternatifleri yazmak için bi sayfa ayrılmış sonrasinda da organizasyon şirketleri icin.

Gelinliği de unutmamak lazim ki bunun icinde oncesinde gelinlik modelleri hakkinda bilgiler ve randevulariniz icin bi sayfa var. Hayallerinizdeki gelinligin resmini de yapıştırmaniz icin bi sayfa bırakmışlar dedigim gibi tam anı defteri...

Aksesuarlar,Diger detaylar, bakim onerileri ve muzikleriniz icin de ayrica sayfalar mevcut.

Fotografci; Kina; bekarlığa veda; Davetli listeniz; Masa duzenleri; Acil durum onerileri; dugun gunu akisi; Balayi alternatifleri yani hersey dusunulmus.. tabii kilo durumu da :)))

Çeyiz listeniz ; Telefon defteriniz; Harcamalarinizi ve akliniza gelen notlari alabileceginiz bolumlerde son kisimlarda...

Ve son olarak damadı ne kadar tanıyorsunuz testiyle ajanda kismi bitiyo sonrasi fotograf albümü :)

En sonunda kapaga da bi zarf yapmislar sanırım buraya da davetiyemizi ekleyerek saklamamizi istemisler :)

Ve boylece son....


Evlenmeyi dusunenlere planlara baslayanlara hatta yeni tamamlayip anılarını canli tutmak isteyenlere cok guzel bir alternatif olabilir.. ortalana 100 sayfalik by planlayici 2 renkten olusuyo bendeki pembesi. Kapak tasarimi olarak daha modern daha farkli olabilirdi bence ama icerik olarak guzel dusunulmus bi yardimci :)

Selin ve Pervin hanimlarin hazırladığı bu ajanda hakkinda aktarabileceklerim bu kadar. Sipariş icin instagramdan kendilerine ulaşabilirsiniz :)

Umarim bu konuda meraklisina ve arayis icinde olanlara yardimci olucak bi anlatim olmustur :)

Herkese mutlu Gunler ^^




CONVERSATION

6 yorum var:

  1. ben herşeyi kendim bir de zorla ucu ucuna planlamıştım şimdi her şey çok daha kolay..

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar güzelmiş bende edinmeliyim bu defterden:)

    YanıtlaSil
  3. ama ama çok güzel ki :) ama bence biz almamalıyız bu bize hediye olmalı damat mı alır kayınvalide mi bilemem ama öyle daha anlamlı olur sanki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bak o konuda da haklısın ama bu inceliği beklemekte yazın kar yağsın beklemek gibi birşey... :) İnşallah öyle birini bulmuşsundur :)

      Sil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık